Over Wholesale Dutch Telecom

Telecomdiensten onder whitelabel uitsluitend voor zakelijke telecombedrijven. U houdt zelf volledig de regie.

Whitelabel voor zakelijke telecombedrijven

Wholesale Dutch Telecom levert de techniek die telecomproviders zonder eigen infrastructuur, in staat stelt om maatwerk-telecomdiensten onder eigen label aan te bieden. Wij leveren al onze diensten uitsluitend als white label aan zakelijke telecombedrijven. U houdt volledig de regie en heeft zelf een contract- en factuurrelatie met uw (zakelijke) eindklant. U bepaalt zelf uw propositie, prijs en merknaam. Daarbij profiteert u van gunstige tarieven, een uitgebreid aanbod én snelle levering van koper- en glasvezelverbindingen. Zonder dat u zelf grote investeringen hoeft te doen in kennis, techniek of automatisering.

Hosted Platform

Op basis van toonaangevende soft- en hardwarecomponenten hebben wij een eigen Hosted Platform voro telefonie ontwikkeld. Hiervan verzorgen wij als Wholesale Dutch Telecom ook het beheer: Platform as a Service (PaaS). De levering van onze netwerkcomponenten en de bewaking van ons redundante netwerk is in handen van gerenommeerde Nederlandse leveranciers.

Webportal van Wholesale Dutch Telecom

Via ons webportal of via een Application Programming Interface (API) met uw eigen systeem kunt u als telecompartner alles zelf regelen. Zowel aan de voorkant (bestellingen en configuraties) als aan de achterkant (facturatie).

Technische telefonie-deskundigen

Een technische onderneming is pas succesvol als deze ook aandacht besteedt aan de menselijke aspecten. Wij zijn een platte organisatie, zodat u verzekerd bent van korte lijnen. Onze technische telefonie-deskundigen helpen u snel verder. Uw tijd is immers kostbaar. Door onze korte lijnen, het persoonlijke contact en de snelle service hebben we het vertrouwen van onze klanten gewonnen en goede en langdurige klantrelaties opgebouwd.

Telecombedrijven: van MKB tot en met enterprises

Tot onze klanten behoren telecombedrijven binnen de Europese Unie (E.U.). Van MKB-bedrijven tot en met enterprises.

Ook partner van Wholesale Dutch Telecom worden?

Wilt u ook partner van Wholesale Dutch Telecom worden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wilt u eerst uitgebreid en passend advies? Ook dat kan. Wij helpen u graag!

Veilige, stabiele en betrouwbare telecomdiensten

Uw reputatie als telecomprovider staat of valt met de bereikbaarheid van uw dienstverlening. Daarom voeren we al onze systemen meervoudig redundant uit op verschillende locaties in het land.

Hacking is in deze tijd een groot probleem zowel voor u als telecomprovider als voor uw klanten. Onze systemen zijn daartegen optimaal beveiligd. Wholesale Dutch Telecom biedt u een keur aan preventie- en signaleringsmiddelen die u naar eigen inzicht kunt inzetten.

Wij regelen de beveiliging, zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw onderneming.

Maatwerk in telecomdiensten

Wholesale Dutch Telecom levert een veelomvattend pakket maatwerkdiensten specifiek voor telecomproviders. Van een uitgebreid Hosted Platform (Cloud/PaaS) voor telefonie en SIP-trunking tot en met mobiele diensten, inclusief Vast-Mobiel (VaMo)-integratie en e-faxdiensten.

Tevens ontwikkelen wij apps, op maat, voor telecomleveranciers. Ook voor whitelabel zakelijke internetaansluitingen kunt u bij ons terecht.

Wij leveren, kortom, alle bouwstenen waarmee u als telecombedrijf elk maatwerk kunt realiseren waar uw klanten om vragen.

Eerlijk verdienmodel voor telecomproviders

Wholesale Dutch Telecom biedt een goed, en vooral, eerlijk verdienmodel. Wij garanderen uw groeipotentieel door scherpe inkooptarieven te hanteren.

U bepaalt vervolgens zelf uw marges. Onze oplossingen zijn uitermate flexibel en we denken graag met u mee over uw marktpropositie.

Uiteraard gaan wij discreet met onze klanten om, en behandelen we elke vorm van contact vertrouwelijk.